Om oss

Hästverksamheten i Team Häggsjö drivs av hela familjen Häggsjö. Den består av uppfödning, utbildning och tävling av hopp- och fälttävlanshästar. Therese är internationellt meriterad i 3* fälttävlan.

 

Gården ligger strax utanför Herrljunga.

Här finns stall, ridbana, ridhus och en del terränghinder för träning.

 

Björn

Hovslagare sedan 1977.

Banbyggare, TD och överdomare i fälttävlan.

Ständig chaufför och hästskötare.

 

Therese

C-tränare i hoppning och fälttävlan. Ãven utbildad civilekonom och fastighetsmäklare. Egen erfarenhet från tre* fälttävlan och 1.50 hoppning. Har stor erfarenhet av att utbilda och ta fram unghästar till championat och breedersfinaler, hittills har det blivit 18 starter i breedersfinaler.

 

 

Helén

Vad skulle vi göra utan henne? Har koll på det mesta! Har själv ridit sm i både hoppning och fälttävlan på ponny. Lade stövlarna på hyllan då hon fick barn. Driver en redovisningsbyrå. Brinner verkligen för fälttävlan!

 

Linda

Tar hand om hemsidan. Lade ryttarkarriären åt sidan då hon pluggade i USA och har ännu inte kommit igång igen. Har många år bakom sig på tävlingsbanorna och var framgångsrik på ponny och har även ridit junior SM i fälttävlan på häst.

 

Rickard

Systemprogrammerare och avdelningschef pä Ericsson. Therese man och pappa till Lea och Amanda. 2:a chaufför, hjälper gärna till och mockar, stöttar och kommer med glada tillrop!

Om oss

MOREN SEM